Електрическата четка за почистване и масаж SkinTime

Водоустойчива от хипоалергенен силикон!

Електрическата четка за почистване и масаж SkinTime допринася за едно истинско спа изживяване в домашни условия - нежно почистване и релаксиращ масаж! Изработена от висококачествен мек хипоалергенен силикон, тя е подходяща за всеки тип кожа. Може да се използва както за отстраняване на грим и замърсявания, така за масаж на лицето всеки път щом имате нужда да разпуснете. Водоустойчива, подходяща за използване в банята и дори под душ. Помага за засилването на циркулацията на кръвта и по-ефективно регенериране на кожата на лицето.

 

Особености

Изработката на продуктът е съсредоточена върху комфорта при употреба. Снабден е с малки силиконови влакна, които нежно почистват кожата. Четката за лице SkinTime има 4 режима на работа, които съчетават ултразвукова вибрация и масаж с магнитни глави под формата на перли:


Режим 1: Умерена ултразвукова вибрация с въртящи се магнитни глави
Режим 2: Силна ултразвукова вибрация с въртящи се магнитни глави
Режим 3: Без вибрация, само въртящи се магнитни глави
Режим 4: Силна ултразвукова вибрация без въртящи се магнитни глави

 

Можете да приложите най-подходящия за Вас режим или просто да измиете лицето си с четката без да я включвате. Каквото и да изберете, това бижу ще стане неразделна част от Вашия ежедневен ритуал за красота.

 

Дизайн

Четката за почистване на лице SkinTime e изключително компактна, лесно преносима при пътуване. Размерите й са 110mm х 53mm х 43mm. Има удобна за хващане ергономична форма, а хипоалергенният силикон я прави мека и приятна на допир, без да се приплъзва в ръцете. Поставката й позволява да я съхранявате, където Ви е удобно.

 

Комплектът включва:

  • Водоустойчива силиконова четка
  • Поставка за четката
  • Tранспортна опаковка
  • USB кабел за зареждане (може да се зарежда с адаптер от зарядно за телефон или от компютър)*

* Нова тенденция в производството на техника от всякакъв тип е да се намали покупката на адаптери. Насърчава се преизползвеането им с екосъобразна цел. 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!