Електрически акупунктурен масажор тип писалка, eлектро-мускулна стимулация, терапия за лечение на болка

Високоефективните практики на източната медицина, събрани в един уред. 

 

Принцип на лечение:

Въз основа на електрически импулси за стимулиране на акупунктурните точки, коригира дисбалансите на потока енергия. Различните приставки могат да се използват както за облекчаване на болката и подобряване на имунитета, така и за грижа за кожата на лицето. Уредът е с неинвазивно действие и не наранява кожата, както при традиционната акупункура.

Предимства:

  • Облекчава болка чрез блокиране на сигналите за болка, докато пътуват чрез нервната система към мозъка. Пулсациите също имат релаксиращ ефект върху напрегнати мускули, подобен на ефекта от масаж.
  • Ефективен при остра и хронична физическа болка, артрит, ревматизъм, остеопороза, ишиас, спондилит, мигрена, спортно навяхване, болки в мускулите и ставите, болки в гърба, фибромиалгия и др.
  • Може да се използва в случаи на мускулно изолиране, като при гипс или шина. Импулсно свива мускулите, като ги натоварва вместо вас. 
  • При използване като уред за разкрасяване, стимулира мускулите на лицето и тялото. Това допринася за стягане и подмладяване на кожата и помага за намаляване на бръчките.
  • Може да се използва за локализиране на акупунктурни точки, за стимулиране и отблокиране на медиалния поток и да фокусира Чи енергията върху избраните точки асоцирани със слаб или увреден вътрешен орган. Електрическият импулс има ефект на акупунктурна игла или масаж. 
  • Различни проучвания показват как терапията с ниско волтов ток допринася за борбата със свободните радикали в кръвта, предпазва тялото от различен тип инфекции и дори съживява мъртви клетки след ракови образувания. 

Режим на работа:

Уредът има 9 степени на интензитет и 3 различни приставки:

Акопунктура, облекаване на болката:

  • Тип възел: терапия на възел, която е приложима за частични болки в тялото.
  • Сферична: Частична терапия, която е приложима за бързо облекчаване на болката.

Грижа за кожата на лицето:

  • Тип диск: повърхностна терапия, която е приложима за здравето и разкрасяването на лицето. Има антиейдж ефект - чрез електромускулна стимулация енергизира кожата, забързва кръвообращението и помага за естественото производство на колаген в кожата.


Пакетът включва:
1 x Електрическа акупунктурна писалка за облекчаване на болка
1 x тип диск
1 x топка тип глава
2 x контейнер
1 x упътване с зони за точков масаж

 

ВНИМАНИЕ: Уредът не се препоръчва за употреба в областта на синусите, гърлото и врата, както и от хора с пейсмейкъри, бременни и деца под 12г. 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!