Често задавани въпроси (FAQ)

Как мога да направя поръчка?

Можете да поръчате по 3 начина:

  • През нашия сайт
  • През страницата ни във Facebook/ Instagram (на лично съобщение)
  • На телефон: 0888 801 706

Ще получите имейл при постъпване и потвърждаване на поръчката.

Как да платя?

Заплащането може да стане по следните начини:

  • Наложен платеж - плащане при получаване на стоката. Заплащате дължимата сума на куриера при доставката, като получавате разписка за пощенски паричен превод (касов бон) от куриера. Пазете този документ, тъй като се изисква при ползване на гаранцията или отказ от поръчка.
  • Банков превод - при този метод за плащане след завършване на поръчката, трябва да преведете сумата по банковата ни сметка в рамките на седем дни. След като получим парите, ше изпратим поръчката.
  • Покупка на кредит с TBI кредит.

Каква е цената на доставката?

За всички поръчки над 120лв, доставката е безплатна до офис на Спиди. За поръчки под тази стойност, доставката е според тарифния план на избрания от Вас куриер (Спиди или Еконт).

Кои куриери използвате?

Спиди и Еконт. Доставката може да е както до личен адрес, така и до офис на куриерската фирма.

Мога ли да върна продуктите?

Да, можете да върнете закупените продукти съгласно общите ни условия. Молим да обърнете внимание, че поради хигиенни съображения, продуктите ни не подлежат на тестов период. В случай, че желаете да се възползвате от правото си на отказ от покупка (в 14 дневен срок), то продуктът следва да е в напълно запазен търговски вид, без липсващи елементи с запазена оригинална опаковка, без следи от употреба.

Можете да се запознаете с подробности относно изискванията на за връщане и отказ от поръчка тук или да се свържете с нас на 0888801706.

До колко време мога да очаквам доставка?

Стремим се да сме максимално бързи! :)

Всяка поръчка се потвърждава по телефона от наш консултант и се изпраща в рамките на 24ч. Доставката зависи от графика на куриерксата фирма (Спиди/ Еконт).

 

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас