Интелигентна вендуза с горещ компрес и червена LED светлина

3 в 1 - вендуза, горещ компрес и LED терапия

 

Този продукт съчетава функциите на автоматична дишаща вендуза, горещ компрес и червена светлина. Освобождава налягането с един бутон и реализира динамично засмукване от вендузата чрез сензори за наблюдение на налягането в реално време. Традиционната технология на терапията с вендузи, вече е лесна и приложима в домашни уловия.

Видове терапии:

 • Вакуумна терапия: използвайки динамичния режим за засмукване на вендузата, може да се приложи стандартната терапия най-често използвана за лечение на болка и стимулиране на кравообръченнието. Само с един бутон се задейства и отпуска налягането, като можете да добавите към терапията загряване или LED червена светлина. Вече нямате нужда от множество вендузи и болезнено отстряняване - всичко се случва лесно и автоматично.
 • Функция за тонизиране - можете да използвате вендузата и за тонизиране на мускулите. Необходимо е само да задействате режимите на вакуум, затопляне и LED светлина и бързо да плъзнете уреда по кожата. Терапията помага за засилване на кръвообращението, отпуска муслулите, насърчава отичането на лимфата, успокояване на нервната система, енергизира тялото. Помага за по-бързо разграждане на млечната киселина в мускулите, която се образува след тежка тренировка (мускулна треска).
 • Анити-целулитна терапия - вакуумнът съчетан с затопляне повлиява благоприятно стопяването на портокаловата кожа. 

*Имайте предвид, че този тип терапия е възможно да остави синини, характерни за всички вакуумни процедури. 

 

Предимстава на уреда:

 • Има 12 степени за засмукване, които се контролират с помощта на бутон.
 • Контрол на температурата (температура 38*C - 50*C), автоматично изключване след 20 мин употреба.
 • LED дисплей, който показва промяната в настойките зададени от вас.
 • Освобождаване на налягането във вендузата само с един бутон.
 • Компактна и лесно преносима.
 • USB кабел за зареждане (може да се зарежда с адаптер от зарядно за телефон или от компютър)*

  * Нова тенденция в производството на техника от всякакъв тип е да се намали покупката на адаптери. Насърчава се преизползвеането им с екосъобразна цел. 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!