Кои сме ние

Кои сме ние

 

Кои сме ние? Ние сме едни от вас – хора, които ви разбират. По време на пандемията, която ни заключи вкъщи и позабави темповете във всяка една сфера на живот, сякаш започнахме да отделяме повече време на себе си, на състоянието на кожата ни, на грижите, които полагаме за нея. Точно оттук произлиза и цялостната идея за създаването на SkinTime – бранд, който помога на жените да направят ежедневната рутина при грижа за кожата в истинско спа изживяване достъпно в домашни условия.

 

Започнахме с разработката на едва няколко продукта – основните, които според нас всяка дама трябва да има в набора си от козметика. За нас беше важно да съсредоточим усилията си в наистина качествен резултат. Тествахме безброй варианти, отделихме стотици часове да подберем възможно най-добрата комбинация от съставки и то в максимален препоръчителен концентрат. Произведени от световни лидери в козметичната индустрия, активните съставки, които използвахме допринасят за дълбока хидратация, свеж вид на кожата и предпазване от вредната околна среда чрез витаминен комплекс. Всеки продукт е създаден освен със 100% професионализъм в една от най-добрите лаборатории в България и с много внимание и любов към това, което правим.

С течение на времето открихме нужда да предоставим повече, да разширим дейността си чрез предлагането на уреди за разкрасяване за лице и тяло. Мнообройните запитвания доведоха до предоставяне на все по-голямо разнообразие, като естествено винаги подбираме най-новите и ефективни технологии в сферата на красотата.

 

И да си признаем, няма да спрем до тук! Всичко, което тепърва предстои, ще е бъде в отговор на вашите отзиви и препоръки. Философията на SkinTime се основава не просто в предлагането на продукти, а на цялостно изживяване предоставено от хора за хора :)

 

Екипът на SkinTime