Масажор за лице с криотерапия, топъл компрес и EMS

EMS, топъл и студен компрес, LED и йонна терапия

Иновативен масажор, който съчетава няколко от най-ефективните технологии само в един уред:

  • Високочестотна вибрация - 8000 пъти в минута. Помага з почистване на порите в дълбочина.
  • Топлата и студена терапия - достига до температура от 42 °C, което помага за производството на протеини, възстановяването на кожните клетки и укрепването на еластичността на кожата. Топлата терапия помага за отваряне на порите за дълбоко почистване, докато студената терапия с температура от 6°С незабавно стяга порите и заключва влагата в кожа. Редувайки топла и студена грижа за кожата, се стимулира циркулацията на течности в по0дълбоките слоеве на дермата и се ускорява метаболизма на клетките. Освен че ефективно намалява тъмните кръгове и торбички под очите, кожата остава видимо по-свежа и озарена. В комбинация с микровибрацията се подобрява еластичността на кожата и се намалява уморения й вид.
  • EMS терапия - електро-мускулната стимулация подава малки количества ток към кожата, които карат мускулите да се съкръщават. Това подобрява микроциркулацията на кръвта, забързва се метаболизмът и кожата започва да се регенерира по естествен начин. 
  • LED фотонна терапия - наличие на червена, синя и зелена LED светлини, които могат да се комбинират с различните режими на работа в зависимост от предпочитанието. 
  • Йонна терапния - Експорт на позитивни йони, които помагат за по-доброто абсорбиране ан козметичните продукти от кожата. 

Режими на работа:

  • Почистване (CLEAN) - функция за дълбоко почистване. Прикрепете кърпичка или тампон за почистване на грим напоен с розова вода (или друг продукт за отстраняване на грим). Включете финкцията и започнете бавно да движите уреда по кожата на лицето с кръгови движения. Затопляне, вибрация и позитивните йони, ще помогнат за почистване на кожата в дълбочина. Можете да съчетаете и с LED светлина. 
  • EMS терапия (FACE LIFT) - след като е почистна кожата на лицето, включете функцията. Леки импулси ток в съчетание с микровибраця ще спомогнат за повишаване на еластичността на кожата, за реактивирането на производството на колаген в кожата. Видимо се подобрява видът на кожата, като остава тонизирана и по-гладка. Можете да съчетаете и с LED светлина. 
  • Пулсираща терапия (PULSE) - след като се почисти кожата, нанесете любим козметичен продукт - маска/ серум/ крем. Пулсиращата вибрация ще помогне за по-добрата абсорбация на продуктите и също така спомага за намаляването на бръчките и несъвършенствата по кожата. Можете да съчетаете и с LED светлина. 
  • Криотерапия (COOL) - Нанесете любима маска за лице. Преди да я отстраните, включете режимът криотерапия, който ще помогне за затваряне на порите и заключване на активните съставки от козметичния продукт и влагата в кожата. Можете да съчетаете и с LED светлина. 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане