Ултразвукова шпатула и маска за лице Iluminating Face Mask

Комплектът включва:

 1. Ултразвукова шпатула
 2. Маска за лице SkinTime

*Използвайте шпатулата за по-добра абсорбация на маската. 

Ултразвукова шпатула за почистване на лице SkinTime

Интелигентна ултразвукова шпатула за лице, комбнираща високотехнологични терапии за дълбока ексфолация на кожата, лифтинг и анти-ейдж десйтвие и спомага за по-ефективното проникване на козметичните продукти:

- дълбоко почистване чрез ултразвук
- по-ефективно проникване на козметичните продукти
- избистря тена и подобрява еластичността на кожата
- лифтинг и анти-ейдж действие
- лесна за употреба, управление с един бутон
- лек и ергономичен дизайн

Начин на работа:

Използвайте уреда на мокра кожа или на кожа, намазана с продукт. При изсъхване намокрете кожата или разнесете още продукт в зависимост от режима, който ползвате. Никога не оставяйте уреда да работи върху суха кожа. Винаги използвайте уреда на чиста кожа.

 1. Почистване. Намокрете кожата. Движете шпатулата под 45 градусов ъгъл в посока от центъра на лицета към края му. Движете я нагоре. На носа можете да използвате шпатулата под 90-градусов ъгъл и с повече натиск. Ако кожата изсъхне, намокрете я отново. За по-добри резултати използвайте след баня или след парана баня. Така порите ще са отвортени и ще се почистят по-лесно. Време на процедурата е около 3-5 минути, не повече от пет пъти на седмица.
 2. Стягане и повдигане. Нaнесете продукт по Ваш избор по цялото лице. Обърнете шпатулата от обратната страна. Движете я с прилепнал накрайник по лицето в посока от центъра на лицето навън и нагоре. Времетраене 5-10 минути, един път в седмицата.
 

Illuminating Face Mask с мигновен ефект - Озари кожата си само за 15 минути!

 

⏰Само за 15 минути несъвършенствата видимо намаляват, а кожата е хидратирана, свежа и защитена от вредните влияния на околната среда. И всичко това, успяхме да постигнем с помощта на ценни съствки комбинирани в уникална формула:

 

 • VcOS – стабилизирана формула на витамин С. Използвана е максимална концентрация на витамин С, която има антиоксидантен ефект, избелва кожата, предпазва от UV лъчите, има анти-ейдж действие и се бори с несъвършенствата по кожата като зачервявания и акне. Подсилва естествените защитни сили на кожата и предотвратява появяването на нови петна.
 • Витамин Е - един от най-значимите антиоксиданти, който забавя стареенето на кожата и предпазва клетките от увреждане от свободните радикали. Има дълбоко хидратиращи свойства.
 • Витамин А - нормализира производството на себум от кожата, участва в процеса на образуването на нови клетки и регенерирането на кожата. Значително засилва антиоксидантните свойства на витамин Е.
 • Хиалуронова киселина – ново поколение хиалуронова киселина, която постига висока ефикасност и бързо действие. Прониква лесно в кожата и ускорява усвояването на другите активни съставки в продукта. Значително повишава хидратацията на кожата и нейната еластичност. Ефектът е осезателен до 30 минути след нанасяне. Постига се и бърз лифтинг ефект.
 • Маслo от шиа - подхранва кожата в дълбочина и има протививъзпалителен ефект. Съдържа витамини D и A, което допринася за третиране на тъмните петна, обезцветяването на по кожата и други несъвършенства. Маслото от шеа е един от най-добрите хидратанти за кожата.
 • Mасло от сладък бадем - намалява мимическите бръчки и повишава еластичността на кожата. Също така заздравява кожата, като тушира раздразненията и възпаленията. Богато на витамини А, Е и цинк. Чрез хидратиращия си ефект, помага за по-лесното отстраняване на мъртвите клетки и замърсявания по кожата. 
 • Масло от облепиха – забавя процесите на стареене, прави кожата мека и еластична. Подходящо за ежедневна употреба, маслото от облепиха допринася за изсветляване на кожата при нарушена пигментация, тъмни петна и оцветявания от различен вид.