Ултразвукова шпатула за лице с микроток - Premium

Висок клас ултразвукова шпатула за почистване на лице с микроток (EMS), йонофореза и LED фотонна терапия.

 

Дори най-добрият продукт за грижа за кожата би се провалил върху нечисти лица. Без подходяща грижа, пропускливостта на кожата ще се влоши, причинявайки акне, увисване и тъмни петна. Това устройство използва силата на 5 различни технологии за подмладяване на кожата. Той включва произвежда до 24 000 HZ ултразвукови вибрации в секунда за дълбоко почистване и ексфолиране на кожата, микроток, внос и износ на йони (йонофореза), терапия с червена светлина и терапия със синя светлина. Тази комбинация от процедури е разработена, за да изглади бръчките, да стегне кожата и да оформи контурите на лицето, за да ви даде по-младежки вид и сияен тен.

Режими на действие:

 • Ултразвуково почистване + червена LED светлина: почиства порите и има анти-ейдж действие. 
 • Микроток (EMS) + синя LED светлина: свива порите и помага за оздравяване на кожата (помага и при акне). Активира се микроциркулацията на кръвта и кожата изглежда свежа и озарена още след първите няколко ползвания. 
 • Йонен експорт + синя LED светлина: за дълбоко почистване
 • Йонен импорт + червена LED светлина: по-добра абсорбация на козметични продукти

 

Йонният импорт и експорт, още известни като йонофореза, за изключитено нашумяла техника, заради добрите резултати, който постига за кратки срокове. Ето как могат да се използват:

 1. Почистете кожата на лицето с измивен продукт. Това може да е пяна или гел.
 2. Прикрепете към уреда чист тампон напоен с мицеларна вода (или друг подобен продукт). Използвайте функцията за йонен експорт (Ion-), за да активирате извжането на повърхността на замърсяванията на кожата свързани с водните молекули в дълбоките слоеве на кожата.
 3. Нанесете любим козметичен продукт (маска за лице, серум, крем) и използвайте режима за импорт на положителни йони (Ion+). Тази функция може да си използва независимо от осатналите всеки ден. 

Как можете да използвате ултразвуковото почистване и EMS:

 1. Измийте кожата на лицето с подходящ измивен продукт. 
 2. Напарете кожата добре, за да се отворят порите. 
 3. Поставете шпатулата под 45 градуса и включете режим "Sonic". Чрез натискане и плавно движение по кожата отстранете замърсяванията.
 4. Измийте кожата с хладка вода. 
 5. Поставете любим козметичен продукт и включете функцията "EMS". Ще усетите леки микроимпулси ток. Тази стъпка можете да заместите/комбинирате и с импорт на положителни йони (Ion+).

 

Комплектът включва:

 • шпатула
 • силиконов предпазен накрайник
 • USB кабел за зареждане
 • луксозна кутия
Характеристики +
подмладяване
да
почистване
да

Уреди за здрава и сияйна кожа 

Професионални резултати в домашни условия!

рАЗГЛЕДАЙ
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!