Ултразвукова шпатула и измивна пяна за лице SkinTime

Комплектът включва:

  1. Ултразвукова шпатула за почистване на лице
  2. Измивна пяна за лице SkinTime  Light Cleansig Foam 

*Почистете кожата с измивната пяна за лице преди употребата на ултразвуковата шпатула.

 

Ултразвукова шпатула за почистване на лице SkinTime

Интелигентна ултразвукова шпатула за лице, комбнираща високотехнологични терапии за дълбока ексфолация на кожата, лифтинг и анти-ейдж десйтвие и спомага за по-ефективното проникване на козметичните продукти:

- дълбоко почистване чрез ултразвук
- по-ефективно проникване на козметичните продукти
- избистря тена и подобрява еластичността на кожата
- лифтинг и анти-ейдж действие
- лесна за употреба, управление с един бутон
- лек и ергономичен дизайн

Начин на работа:

Използвайте уреда на мокра кожа или на кожа, намазана с продукт. При изсъхване намокрете кожата или разнесете още продукт в зависимост от режима, който ползвате. Никога не оставяйте уреда да работи върху суха кожа. Винаги използвайте уреда на чиста кожа.

  1. Почистване. Намокрете кожата. Движете шпатулата под 45 градусов ъгъл в посока от центъра на лицета към края му. Движете я нагоре. На носа можете да използвате шпатулата под 90-градусов ъгъл и с повече натиск. Ако кожата изсъхне, намокрете я отново. За по-добри резултати използвайте след баня или след парана баня. Така порите ще са отвортени и ще се почистят по-лесно. Време на процедурата е около 3-5 минути, не повече от пет пъти на седмица.
  2. Стягане и повдигане. Нaнесете продукт по Ваш избор по цялото лице. Обърнете шпатулата от обратната страна. Движете я с прилепнал накрайник по лицето в посока от центъра на лицето навън и нагоре. Времетраене 5-10 минути, един път в седмицата.

 

Light Cleansing Foam - Лека почистваща пяна за лице с хиалурон и Д-пантенол! 

С лекота отстранява грим и замърсявания, оставяйки усещане за свежест и копринено мека кожа. Подходяща за всекидневна употреба дори при чувствителна кожа. Съдържа хиалуронова киселина, която значително повишава хидратацията и еластичността. Формулата включва висока концентрация на Д-пантенол, който успокоява кожните разрдазнения и има регенериращи свойства. 

 

Употреба: Намокрете дланите си и пръснете 3-4 пъти. Масажирайте до отстраняване на замърсяванията и изплакнете с хладка вода. За лице и очи. Премахва грим (с изключение на дълготрайни червила и подобни). Прилагайте сутрин и/или вечер. За всеки тип кожа.