Уред за лифтинг на лице и деколте

Радиочестота, Безиглена мезотерапия, Електрo-мускулната стимулация (EMS), LED фотонна терапия с 3 цвята

 

Този многофункционален уред за лице, шия и деколте съчетава най-ефикасните технологии при грижата за кожата и то бързо и лесно в домашни условия. Ефективно стяга и повдига кожата, намалява бръчките и извайва контура.

Предлага 3 нива на интензивност и 4 режима на работа:

  • Skin rejuvenation:  режим на затопляне и високочестотна вибрация в комбинация със синя LED светлина. Насърава синтезът на колаген и протеин в кожата и има антибактериално действие. 
  • Facial lifting: чрез високоинтензивни радиочестотни вълни се генерира топлина (до + 45 ℃), която прониква в дълбоките слоеве на кожата. Този процес стимулира естественото производство на колаген в кожата и тя започва да се регенерира и да заличава несъвършенствата по кожата (като бръчки). Режимът включва и червена LED светлина, която засилва лифтинг ефектът.
  • Wrinkle Improver: Виолетова LED светлина и чрез положителни и отрицателни йони се въвеждат в по-дулбоките слоеве на кожата активните съставки на козметичните продукти. Използвайте с любимите си серум, маска, крем и усилете действието им.  От своя страна виолетовата светлина спомага за възобновяване еластичността на кожата.
  • EMS Tightening - Електрo-мускулната стимулация (EMS) - чрез електрически импулси се стимулира мускулното съкръщаване. Това от своя страна активира кръвообръщението, задейства естественото производство на колаген. Порите се свиват и кожата изглежда видимо по-свежа още след първата процедура. 

 

Комплектът включва:

  • Уред
  • Ръководство за употреба
  • Транспортна кутия
  • USB кабел за зареждане (може да се зарежда с адаптер от зарядно за телефон или от компютър)*

* Нова тенденция в производството на техника от всякакъв тип е да се намали покупката на адаптери. Насърчава се преизползвеането им с екосъобразна цел. 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!