Уред за оформяне на тяло 4в1

Редуциране на стриите, анти-целулит, лифтинг терапия!

 

Цели 4 технологии съчетани в един уред помагат за оформянето на перфекетн силует! 

 1. Технология Bio-Wave (30-300 Hz) - действа като тренировка за вашата кожа! Повдига и стяга, като същевременно запазва влажността на кожата. Помага за стимулиране на естественото производството на колаген и еластин.
 2. RF технология (1M Hz) - радиочестотните вълни проникват в дермата и преобразуват електрическа енергия в топлинна енергия, повишавайки температурата вътре в кожата. Това помага за изгаряне на мазнините, стяга кожата и регенерира колагена.
 3. Технология за червена LED светлина (630(+10)nm) - стимулира кръвообращението и подмладява кожата. Възстановява еластичността и минимизира фините линии и стриите. 
 4. Технология за постоянна температура (37-42 C) - бързо повишава температурата на активната част и подобрява ефекта на други технологии.

Тези техонологии са съчетани в 3 режима на работа:

 • Режим за изглаждане: Използва 200Hz Bio-Wave и 630(+10)nm червена светлина. Работи за намаляване на белези и стрии. 
 • Режим за изгаряне на мазнини: Използва 30Hz Bio-Wave, 1M Hz RF и 630(+10)nm червена светлина, за да премахнете упоритите мазнини в различни части на тялото. 
 • Режим повдигане на кожата: Използва 300Hz Bio-Wave и 630(+10)nm червена светлина за повдигане и стягане на отпуснати мускули в различни части на тялото. 

Комплектът включва:

 • Уред
 • Упътване
 • Кутия
 • USB кабел за зареждане (може да се зарежда с адаптер от зарядно за телефон или от компютър)*

  * Нова тенденция в производството на техника от всякакъв тип е да се намали покупката на адапрери. Насърчава се преизползвеането им с екосъобразна цел. 

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане