Уред за оформяне на тялото 3в1

Ултразвук, инфрачервена светлина и EMS (електромускулна стимулация) за оформяне на тялото.

 

Този многофункционален уред комбинира 3 действия, които помагат за един страхотен ефект! Можете да изваете тялото си да подобрите състоянието на кожата си и то в домашни условия.

Всичко програми са подробно описани в инструкциите за употреба. Основният принцип на използване на продуктът е в следните лесни стъпки:

Стъпка1: почистете кожата си.
Стъпка2: Нанесете продукт за оформяне на тялото. Препоръчителни са гел формулите, които изсъхват по-бавно и позволяват плавното движение на уреда.
Стъпка3: Включете уреда към електрическото захранване. Натиснете "power" бутона. Включетежеланата функция и я използвайте 15-20мин. Препоръчително е да се концентрирате върху на конкретни участъци. Можете да кобинирате инфрачервената светлина с останалите режими на действие.
Стъпка4: Започнете масажа с кръгови движения, докато продуктът се абсорбира от кожата.

 

Режими на работа:

  • EMS - електромускулна стимулация. Препоръчително е да се стимулират конкретни акупунктурни точни (опоменати в инструкциите за употреба) с цел активизиране на раазлични процесите в тялото. Също така помога за стягане на кожата и офотмяне на контура. Препоръчително е и при наличие на целулит. Уредът разполага с допълнителни 4 приставки, които помагат за оптимален ефект при процедура.
  • Ултразвук - високочестотни вибрации, които проникват в дълбоките слоеве на кожата. Чрез този метод, клетките усвояват значително по-добре активните съставки на козметичните продукти. Също така, ултразвукът засилва естественото производство на колаген в кожата, погама за по-лесната й регенерация. Процедурите влият на намаляването на бръчките и кожата изглежда значително по-свежа и сияйна.
  • Инфрачервена светлина - може да доведе до благоприятни ефекти върху текстурата на кожата и бръчките чрез увеличаване на колагена и еластина в дермата чрез стимулиране на фибробластите.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!