Уред за подмладяване с EMS, RF, LED - Premium

Радиочестотен лифтинг + Електро-мускулна стимулация + Безиглена мезотерапия + Фотонна терапия с 5 цвята

 

Уредът е лесен за използване в домашни условия. Спомага за изглаждане на бръчки, лифтинг, както и за терапия на акне. Подходящ за лице и тяло, може да се използва и в зоните около очите и върху устните. Той има четири метода на въздействие върху кожата, които действат едновременно за по-добър резултат:

 • Радиочестотата генерира топлина, която се абсорбира от по-долните слоеве на кожата, като по този начин стимулира производството на колаген.
 • Електрo-мускулната стимулация (EMS) прави лек масаж на кожата, като по този начин подсилва еластичността на кожата и активира дейността на клетките. Резултатът е по-здрава и по-еластична кожа. 
 • Безиглена мезотерапия е Техника за дълбоко проникване на продукти за красота в кожата - около 10 пъти повече в 1 mm дълбочина на кожата и 27 пъти повече в 4 mm дълбочина от това при конвенционалната терапия.
 • LED  (Светодиод)

Режими на работа:

 1. Мезопорация/безиглена мезотерапия - Иновативен и ефективен метод за транспортиране на активните и високомолекулни активни съставки дълбоко в кожните слоеве, без нараняване на кожата. Тази функция съчетава електропорация и мезотерапия в едно.
 2. Електро-мускулната стимулация - Съдейства за активиране на производството на колаген. Помага за по-голяма еластичност на кожата, намалява фините бръчки и кожата става мека и гладка.
 3. Електропорация - Подобрява пропускливостта на кожата под въздействието на електрически импулси. Улеснява преминаването на хиалуронова киселина ни колаген дълбоко в кожните слоеве.
 4. Радиочестотен лифтинг (RF) - Ускорява синтеза на нов колаген, подобрява кръвообращението и засилва метаболизма. Кожата става еластична, свежа и сияйна.
 5. Фотонна (LED) терапия със 6 дължини на вълната:

Червена светлина (620 ± 10 nm) - заглажда фините бръчки и има анти-ейдж действие. Подпомага регенерирането на колаген в клетките и повишава еластичността на кожата.
Зелена светлина (520nm ± 10 nm) - Намалява производството на меланин, което помага за избистряне на тена и изсветляване на петната. Терапията е много подходяща за зачервявания и пигментни петна.
Синя светлина (620 nm ± 10 nm) - Подходяща терапия за кожа склонна към акне и омазняване.
Жълта светлина (590nm ± 10 nm) - ревитализира и тонизира кожата.
Розова светлина (700nm ± 10 nm) - за избелване и избистряне на тена.
Премигваща розова светлина: помага за абсорбирането на активните съставки от кожата.

 

Комплектът включва:

 1. Масажна  глава
 2. LCD дисплей
 3. Светлинен индикатор
 4. LED лампи 5 цвята  (функция: OFF / ON и регулиране силата на EMS и RF)
 5. Поставка
 6. usb кабел
129,00 лв. 98,00 лв.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!